Kwaliteit chocolade van Visser

Onze winkels hebben een groot assortiment heerlijke chocoladeproducten. Met ruim 90 soorten bonbons, diverse maatwerkproducten, repen en chocolade specialiteiten is er altijd wel iets lekkers te vinden. Voor onze chocolade zijn wij op zoek gegaan naar een van de beste chocolatiers van ons land. Wij hebben gekozen voor Visser Chocolade uit Schimmert vanwege de prachtige bonbons en unieke smaakbeleving.

Ruim assortiment aan chocolade
Cadeaumogelijkheden voor iedere gelegenheid
Fairtrade & biologische chocolade
image-asset

Bij Visser Chocolade kijken ze op een andere manier naar chocolade. De basis van de chocolade van Visser Chocolade wordt al meer dan 10 jaar gevormd door cacaobonen uit Tanzania. Door een speciaal fermentatie proces voor de cacaobonen ontstaat er een uniek smaakpatroon voor de melk- en pure chocolade. Frank Visser vindt het bijzonder om chocolade een tikje spannender te maken. Zijn kijk verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving.

Trek gekregen? Kijk eens in de shop en de heerlijkste chocolade kun je gewoon bestellen. Zoek je toch iets anders, of wil je iets speciaals samenstellen, neem vooral contact met ons op. In de regio Lansingerland bezorgen we ( vanaf € 15,00) de chocolade helemaal gratis en kun je ook afwijken van formaat doos of verpakking.