Koffie, thee en meer…

Koffie en thee

In onze winkel kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een espresso, latte macchiato of een cappuccino en heeft u de keuze uit verschillende thee smaken.
Ook is dit in een To-Go versie verkrijgbaar. De koffie en thee kan ook los gekocht worden voor thuis, in leuke cadeaublikken en in handige bewaarzakken.  Onze thee en koffie wordt geleverd door Fleur de Café.

Fleur de Café levert ons hoge kwaliteit losse thee en espresso koffiebonen, en is opgericht door mensen met een passie voor espresso en losse thee, hierdoor vindt u bij ons alleen espresso en losse thee van de hoogste kwaliteit.

Over smaak valt te twisten, over de kwaliteit niet! Zo zijn de Kenia koffiebonen in de Espresso van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilie, maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica. Daar komt ook de Italian Style Espresso vandaan, met een mooie volle body en een lekker bitter accent van Robusta koffiebonen.

Ook onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik je en proef je direct!

Onze winkel is dus voor iedereen die houdt van eerlijke en kwalitatief goede espresso koffiebonen en losse thee zonder compromis in kwaliteit, en toch verrassend scherp geprijsd.

En meer…

Natuurlijk hoort er bij een heerlijke kop koffie of verse thee ook iets lekkers! Wij serveren verse muffins in de smaken, Blueberry, Vanille en Double Chocolat en kunt u genieten van een heerlijke Brownie. Koffie en thee drinken is bij Ciocco&Gelato altijd een beleving, maar wat dat inhoudt… blijft een verassing! 🙂

IMG_7696 IMG_6059