De chocolade

Bij Ciocco&Gelato kunt u terecht voor een heerlijke smaakbeleving op chocoladegebied. Of het nu gaat om de bonbons waarvan er meer dan 40 verschillende soorten zijn, de exclusieve Bullets of ons seizoensassortiment. Er zit altijd iets bij waar u van houdt! Ook kunt u bij ons leuke geschenk artikelen vinden die altijd met chocolade gecombineerd zijn en die natuurlijk feestelijk verpakt zijn.

Voor onze bonbons en chocoladeproducten zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier die uitsluitend fairtrade producten levert en bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling voor mens en milieu. Bij Visser Chocolade vonden wij chocolade die niet alleen aan onze hoge kwaliteitsnorm voldeed maar die ook nog eens prachtig gepresenteerd wordt en een aanwinst voor onze winkel is.

Wekelijks wordt onze winkel voorzien van nieuwe producten en cadeauartikelen. Kom gerust eens een kijkje nemen en proeven hoort er natuurlijk ook bij!

Op uw verzoek kunnen wij onze producten laten voorzien van een gewenste tekst en is het mogelijk om uw favoriete foto op chocolade te laten afdrukken. Komt u gerust eens kijken en laat u verassen door ons enorme assortiment.